KOŠARICA

V košarici ni izdelkov.

  Akvarelne barve

  Akvarelne oziroma vodene barve, so mešanica rastlinskega, mineralnega, živalskega in sintetičnega barvila ter vodotopnega veziva, imenovanega glicerin.

  Čeprav dobijo vodene barvice v roke že osnovnošolski otroci, so akvarelne barve v naši ponudbi višjega kakovostnega razreda, saj so bolj pigmentirane, boljše mlete in imajo boljši barvni film. Namenjene so tako ljubiteljem kot resnim ustvarjalcem ter profesionalcem.
  Akvarelne barve so prenosne, lahke in hitre za uporabo. So tudi preproste a nikakor enostavne!
  Barve so samosvoje in rade kdaj ušpičijo kakšno, zahtevajo veliko spretnosti z vodno kontrolo na čopiču vendar ravno zaradi te svojeglavosti so zabavni za uporabo. Včasih se je treba prepustiti da barva naredi svoje in nas preseneti s tisočimi učinki, ki nebi nikoli dosegli zavestno.
  Akvarelne barve so prenosne, lahke in hitre za uporabo. Akvarelne barve so preproste a nikakor enostavne! Barve so samosvoje in nam jo rade kdaj nepričakovano zagodejo, zahtevajo veliko spretnosti z doziranjem količine vode na čopiču. Vendar jih ravno ta pestrost dela tako zabavne za uporabo. Včasih se je treba prepustiti barvi, naj naredi svoje in nas preseneti s tisočimi učinki, ki jih sicer ne bi nikoli dosegli zavestno.
  Akvarelne barve prav tako delimo v kakovostne razrede, ter celo po žlahtnosti pigmentov, ki so uporabljeni v njihovi sestavi.
  Najbolj primerni čopiči za akvarelne tehnike so čopiči iz naravnih ščetin, vendar obstajajo tudi akrilni ali mešani, zasnovani namenoma za akvarelne tehnike. Akvarelni čopiči morajo zadržati zadostno količino vode, saj je vsebnost vode v čopiču ključnega pomena za uspešnost akvarelne tehnike. Akvarelni čopiči imajo ostro konico, ki nam omogoča slikanje tankih črt. Linerji težko pridejo v poštev za akvarelne tehnike, saj ne zadržijo zadostno količino vode.

  Več o akvarelih si lahko preberete tukaj!
  Naša ponudba zavzema akvarelne barve nemške znamke Schmincke, seriji HORADAM – vrhunske akvarelne barve za profesionalce, ter akvarelne barve znamke Royal Talens, ki jih delimo na serije Art Creation (studijske), Van Gogh (Fine) in Rembrandt (Extra Fine).

  Hitro in učinkovito

  Nakup opravite z nekaj kliki in v nekaj dneh boste naročeno dobili na dom

  brezplačna poštnina

  Za nakupe nad 50€ prejmete brezplačno poštnino

  14 dni garancije

  Napačne ali poškodovane artikle lahko vrnete v roku 14 dni in prejmete nazaj kupnino

  Osebno svetovanje

  Vprašanja nam lahko zastaviš tukaj, preko FB pogovora, na e-mail, ali pa nas obiščeš v prodajalnah

  Naročite se na naše novičke

  Hvala, uspešno ste prijavljeni na naše novičke.

  0
   0
   Košarica
   Vaša košarica je prazna
    Calculate Shipping
    Apply Coupon