KOŠARICA

V košarici ni izdelkov.

Kategorije izdelkov
- 15%

AQUA DROP

6.11 

AQUADROP so akvarelni tuši znamke Schmincke. Vsebujejo prave pigmente, vendar za razliko od klasičnih akvarelov so tej izjemno tekoči, praktična posodica pa dovoljuje nešteto različnih uporab. Barvni spekter vsebuje 24 odtenkov.

Počisti

Opis

Akvarelne barve AQUA DROP so vrhunske tekoče barve znamke Schmincke.
Akvarelne barve so kompatibilne z vsem ostalimi akvareli kot so HORADAM in AKADEMIE. Obnašajo se popolnoma enako kot klasične akvarelne barve.
Za razliko od klasičnih akvarelnih barv so te osnovane na barvilih in ne pigmentih, zato se lahko uporabljajo v zelo enakomernih in tankih nanosih. Idealne so tudi za mixed media tehnike – v airbrushu (naj bo vsaj 0,15mm) ali rotringu, s čopičem, kaligrafskim peresom, palčkami…

Paleta vsebuje 25 barv v 30ml stekleničkah. Nabor vsebuje tudi prekrivno belo barvo.
Vse barve so obstojne na vplive sončnih žarkov, za razliko od ostalih tekočih akvarelov drugih znamk, zato lahko AQUA DROP kombinirate tudi z akrili na platno ali papir za mixed media tehnike.
Še posebej so primerne za tehnike kjer se pričakuje enakomerne nanose kot so designi, stripi in črkovanje.
Za najboljši izkoristek barvnega potenciala, priporočamo uporabo gladkega akvarelnega papirja.
Znotraj vsake steklenice je kroglica, ki se premika s tresenjem steklenice in vam bo omogočila enostavno mešanje barve pred vsako uporabo.
Če radi eksperimentirate, obstajajo tudi markerji Liner Aqua Drop!! Prodajajo se prazni in jih lahko napolnite s svojo najljubšo barvo (razen bele, ki ni primerna za to uporabo), nato pa jih uporabite neposredno kot “marker s čopičem”. Kot nalašč za kaligrafijo, napise, stripe ali mange.

Dodatne informacije

Militraža

AQUADROP ime barve

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

ZNAMKA

Serija

Imaš več vprašanj o izdelku? Pokliči nas na 040 896 586

Imaš več vprašanj o izdelku? Pokliči nas na 040 896 586

Naročite se na naše novičke

Hvala, uspešno ste prijavljeni na naše novičke.