KOŠARICA

V košarici ni izdelkov.

- 15%

AQUA DROP

6.11 

AQUADROP so akvarelni tuši znamke Schmincke. Vsebujejo prave pigmente, vendar za razliko od klasičnih akvarelov so tej izjemno tekoči, praktična posodica pa dovoljuje nešteto različnih uporab. Barvni spekter vsebuje 24 odtenkov.

Počisti

6.11 

AQUADROP ime barve
This option is required
200 Lemon Yellow 240 Indian Yellow 250 Brilliant Orange 320 Vermilion Red 330 Scarlet Red 340 Madder Red 360 Ruby Red 380 Magenta 390 Purple 400 Amethyst Violet 430 Ink Blue 440 Sapphire Blue 460 Indigo Blue 480 Cyan Blue 500 Emerald Green 550 Jade Green 570 Olive Green 580 May Green 620 Amber 640 Burnt Sienna 660 Burnt Umber 680 Sepia 720 Neutral Grey 780 Deep Black
Militraža
This option is required
30 ml
Clear selection

Opis

Akvarelne barve AQUA DROP so vrhunske tekoče barve znamke Schmincke.
Akvarelne barve so kompatibilne z vsem ostalimi akvareli kot so HORADAM in AKADEMIE. Obnašajo se popolnoma enako kot klasične akvarelne barve.
Za razliko od klasičnih akvarelnih barv so te osnovane na barvilih in ne pigmentih, zato se lahko uporabljajo v zelo enakomernih in tankih nanosih. Idealne so tudi za mixed media tehnike – v airbrushu (naj bo vsaj 0,15mm) ali rotringu, s čopičem, kaligrafskim peresom, palčkami…

Paleta vsebuje 25 barv v 30ml stekleničkah. Nabor vsebuje tudi prekrivno belo barvo.
Vse barve so obstojne na vplive sončnih žarkov, za razliko od ostalih tekočih akvarelov drugih znamk, zato lahko AQUA DROP kombinirate tudi z akrili na platno ali papir za mixed media tehnike.
Še posebej so primerne za tehnike kjer se pričakuje enakomerne nanose kot so designi, stripi in črkovanje.
Za najboljši izkoristek barvnega potenciala, priporočamo uporabo gladkega akvarelnega papirja.
Znotraj vsake steklenice je kroglica, ki se premika s tresenjem steklenice in vam bo omogočila enostavno mešanje barve pred vsako uporabo.
Če radi eksperimentirate, obstajajo tudi markerji Liner Aqua Drop!! Prodajajo se prazni in jih lahko napolnite s svojo najljubšo barvo (razen bele, ki ni primerna za to uporabo), nato pa jih uporabite neposredno kot “marker s čopičem”. Kot nalašč za kaligrafijo, napise, stripe ali mange.

Dodatne informacije

Militraža

AQUADROP ime barve

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

ZNAMKA

Serija

Naročite se na naše novičke

Hvala, uspešno ste prijavljeni na naše novičke.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna
   Calculate Shipping
   Apply Coupon