KOŠARICA

V košarici ni izdelkov.

Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 50€!

KOŠARICA

V košarici ni izdelkov.

Politika zasebnosti

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov. S potrditvijo registracije dovoljujete, da Art Point, d.o.o., www.artpoint.si vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki in vam ob tem zagotavlja varstvo osebnih podatkov po »Zakonu o varstvu osebnih podatkov« (Uradni list RS št. 59/99, 57/01).

 

Politika zasebnosti

Ta politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih Art Point, d.o.o., www.artpoint.si zbira od vas, ko se naročite na prejemanje vsebin kot so e-novice, vabila na dogodke, publikacije in ostali produkti Art Point, d.o.o.

 

Upravljavec

Upravljavec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov – GDPR je:

Naziv: Art Point, d.o.o.
Obala 114, Lucija,
6320 Portorož 

Matična številka: 8639990000
Davčna številka: SI 53860039 (smo zavezanci za DDV)
Podjetje registriano na Koprskem sodišču

E-pošta: info@artpoint.si
Mobitel: 040 896 586

TRR: SI56 1010 0005 8232 587
račun odrt pri banki Intesa San Paolo

 

Osebni podatki in namen njihove obdelave

V kolikor želite prejemati vsebine Art Point, d.o.o. (e-novice, vabila na dogodke, publikacije in ostale produkte Art Point, d.o.o., morate izpolniti obrazec, naročilnico, prijavo ali registracijo na spletni strani Artpoint.si. Z izpolnitvijo tega obrazca/naročilnice/registracije in potrditvijo posredujete Art Point, d.o.o. naslednje kontaktne podatke:

  • Ime
  • Priimek
  • podjetje, v katerem ste zaposleni ali čigar ste lastnik
  • e-poštni naslov
  • naslov bivališča ali naslov za dostavo.

Kontaktne podatke, ki nam jih posredujete ob izpolnitvi oz. oddaji obrazca/naročilnice/registracije potrebujemo za obdelavo vašega naročila in za komunikacijo z vami glede konkretnih e-novic, dogodkov, publikacij in ostalih produktov Art Point, d.o.o., na katere ste se naročili. V primeru, da nam ne posredujete navedenih kontaktnih podatkov, vašega naročila ne bomo obdelali in ne boste mogli koristiti želenih e-novic, dogodkov, publikacij in ostalih produktov Art Point, d.o.o..

Art Point, d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in je zavezana, da pri zbiranju, hrambi in obdelavi osebnih podatkov ravna skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu www.artpoint.si določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso neposredno vezane na Art Point, d.o.o., ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. Art Point, d.o.o. ne more izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet navkljub varnostnim ukrepom in varnostnim komunikacijskim protokolom nepredvidljiv medij. 

 

Soglasje

Osebne podatke, ki nam jih posredujete ob prijavi na e-novice, dogodke, publikacije in ostale produkte Art Point, d.o.o. obdelujemo z vašim jasnim in nedvoumnim soglasjem, ki temelji na členu 6 (1), (a) Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Z namenom izboljšave kakovosti naših produktov in storitev in za statistične namene, v zvezi z elektronskimi sporočili, ki vam jih pošiljamo, obdelujemo tudi podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih.

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov podate s tem, ko na spletni strani robertandolsek.com na spletni naročilnici ali na povezavi »Sprememba nastavitev prejemanja e-novic in odjava« kliknete »pošlji«/»prijava«/»registracija«. Svoje soglasje lahko kadarkoli umaknete s klikom na povezavo »Sprememba nastavitev prejemanja e-novic in odjava«, ki se nahaja v nogi vsakega sporočila, ki ga prejmete od Art Point, d.o.o. oz. preko elektronske pošte na naslov: trgovina@artpoint.si. V primeru umika soglasja ne bomo več uporabljali vaših osebnih podatkov za obveščanje o vsebinah Art Point, d.o.o. (e-novicah, dogodkih, publikacijah in ostale produktih Art Point, d.o.o.). Morebiten umik soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave vaših osebnih podatkov v času, preden je bil umik podan.

 

Vaše pravice

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico do dostopa do vaših osebnih podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa (»pozabe«), pravico do prenosljivosti, pravico zahtevati omejitev obdelave osebnih podatkov in pravico do ugovora. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter spremenite s klikom na povezavo »Sprememba nastavitev prejemanja e-novic in odjava«.

Pri uveljavljanju vseh vaših pravic ali pri pridobivanju dodatnih informacij se obrnite na našo pooblaščeno osebo za varstvo podatkov, ki vam je na voljo na e-naslovu: trgovina@artpoint.si. Vašo vlogo bomo obravnavali in nanjo odgovorili v skladu z GDPR.

Če menite, da so kršene vaše pravice ali predpisi o varstvu osebnih podatkov se lahko pritožite pristojnemu državnemu organu:

Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije (Zaloška 59, 1000 Ljubljana, telefon: 01 230 97 30, faks: 01 230 97 78, e-pošta:gp.ip@ip-rs.si).

 

Čas hrambe osebnih podatkov 

Art Point, d.o.o. hrani vaše osebne podatke toliko časa, kolikor je to potrebno za namen pošiljanja vsebin (novic, vabil na dogodke, publikacij in ostalih produktov Artpoint.si), na katere ste se prijavili oz. naročili. V primeru, da ne želite več prejemati vsebin s strani Artpoint.si in se od njih odjavite ali v primeru, da umaknete svoje soglasje za obdelavo osebnih podatkov za ta namen, bomo vaše podatke v sistemu Art Point, d.o.o. blokirali in vaših podatkov več ne bomo uporabljali za ta namen.

Rok hrambe osebnih podatkov se lahko razlikuje glede na veljavno sektorsko zakonodajo (npr. zakonodaja s področja davkov, računovodstva). V primeru, ko veljavna sektorska zakonodaja določa obvezne roke za hrambo osebnih podatkov, Art Point, d.o.o. izbriše osebne podatke po poteku z zakonom predpisanega obveznega roka.

 

O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo. 

 

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. 

 

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno. 

 

Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov:

–  za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske

–  za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave

–  na delih spletnih mestih, kjer je potrebna prijava, vas ohranimo prijavljene

–  za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoči prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi

–  za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani

–  za delovanje določnih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja, …)

Onemogočanje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaš napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Če piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočen.

Zakaj nam
stranke zaupajo

Hitro in učinkovito

Nakup opravite z nekaj kliki in v nekaj dneh boste naročeno dobili na dom

Brezplačna poštnina

Za nakupe nad 50 EUR prejmete brezplačno poštnino

14 dni garancije

napačne ali poškodovane artikle lahko vrnete v roku 30 dni in prejmete nazaj kupnino

Osebno svetovanje

Vprašanja nam lahko zastaviš tukaj preko FB pogovora, na e-mail ali pa nas obiščeš v prodajalnah

Naročite se na naše novičke

Hvala, uspešno ste prijavljeni na naše novičke.